Jacqueline Mailly

Jacqueline Mailly is een consultant die als research analyst samenwerkt met VerbeekdeCaluwé.

Jacqueline studeerde af aan de universiteit van Groningen met als hoofdrichting Franse taal- en letterkunde en bijvakken Europees en internationaal recht. In 1990 voltooide Jacqueline haar Master opleiding in Europees recht en Europese economie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna volgde de logische stap naar Brussel waar zij als adviseur EU Regulatory Affairs ging werken bij een internationaal advocatenkantoor.

Inmiddels heeft Jacqueline bijna 30 jaar ervaring binnen de advocatuur en is ze met allerlei mogelijke Europese rechtsgebieden in aanraking gekomen. Advies over, en analyse van, beleid en de totstandkoming van wetsvoorstellen, zowel als de uitvoering en naleving van die wetgeving behoren tot haar specialiteit. Momenteel verdeelt Jacqueline haar tijd tussen Brussel en Amsterdam.

Met haar gedegen juridische achtergrond, haar oog voor detail en passie voor taal wordt Jacqueline waar nodig, en ter ondersteuning van het VerbeekdeCaluwé team, voor onderzoek en analyse ingezet op dossiers.